ЗА МЕН

За мен 

Казвам се Георги Георгиев и съм професионален сватбен фотограф. Този сайт има за цел да ви запознае с работата ми, като изграден стил и виждане. От момента, в който за пръв път се докоснах до фотографията, за мен тя стана начин на мислене и начин на живот. Моята страст не е просто фотографията, а разказването на истории и имено за това съм се специализирал в сватбената фотография. Фотографите разказват истории и могат да накарат обикновените неща да изглеждат специални, пресъздавайки ги в неповторими моменти. Заснетото е запазено завинаги, дори след като сме забравили за всичко. Позволявам си да оставя снимките ми да Ви разкажат повече.

Инфо

Аз имам привилегията и честта, хиляди семейства да ме посрещат в домовете и сърцата си. Благодарен съм за доверието, което ми оказват хората, за това, че ми позволяват да погледна в душата им и ми позволяват да уловя духа им чрез фотографията. Това е ценен дар, не го приемам за даденост и го ценя дълбоко.

Искам да обясня  за начина по който ще запечатам Вашият специален сватбен ден.

  • Всяка сватба сама по себе си е уникална. За това винаги подхождам с внимание и се старая да уловя всеки един момент, всяка една усмивка за да разкажа Вашата сватбена история, в едни автентични снимки, които ще останат за напред и ще напомнят за всичко онова, което сте преживели в един вълнуващ ден. Аз искам да разказвам истории – Вашите истории! Не искам да Ви дам просто едни снимки, искам да Ви дам произведения на изкуството, които ще Ви оставят без дъх, от това, че съм разказал историята отвъд това, което сте видели, защото това, което трябва да правите в този ден е да се забавлявате и да се наслаждавате един на друг.
  • Време е да спомена и Репортажа. Репортажът всъщност е по – голямата част от отразяването на една сватба. Това е начина по който се улавя естествената атмосфера в този ден не само от Вас, но и от всички Ваши гости. Всички емоции и детайли, предават на деня един личен и неповторим стил.