сватбена фотография пакети и цени

За Вас като двойка, Вашата сватба е най – важният ден от съвместния ви живот.  Аз като фотограф, ще запечатам всички тези специални моменти, които ще останат за напред в годините. За да пресъздам историята от този ден е нужно просто да бъдете себе си, да се наслаждавате, защото това е Вашият ден, да се усмихвате и да показвате любовта си един към друг. Относно стила ми за заснемане на сватбена фотография, може да погледнете ТУК.


ВАРИАНТ 1 – СТАНДАРТЕН ПАКЕТ 

 • Включва до десет (10) часа професионално фотографско отразяване в документален стил.
 • Овъртайм – 200 лв. за всеки започнат час.
 • Всички изображения са редактирани и се предоставят с висока разделителна способност, готови за печат.
 • Получавате от 700 до 1000 кадъра.
 • Линк в Cloud, от който могат да бъдат изтеглени всички изображения и да споделите с Вашите близки и приятели, който ще бъде активен шест (6) месеца от датата на предоставянето му.

Цена 2000 лв.
ВАРИАНТ 2 – ФОТО ЗАСНЕМАНЕ ОТ ДВАМА ФОТОГРАФИ

 • Включва до десет (10) часа професионално фотографско отразяване в документален стил от двама фотографи, което гарантира повече и по – интересни кадри от различни гледни точки.
 • Овъртайм – 300 лв. за всеки започнат час.
 • Всички изображения са редактирани и се предоставят с висока разделителна способност, готови за печат.
 • Получавате от 1000 до 1500 кадъра.
 • Линк в Cloud, от който могат да бъдат изтеглени всички изображения и да споделите с Вашите близки и приятели, който ще бъде активен шест (6) месеца от датата на предоставянето му.
 • Препоръчителн е за по – големи сватби.

Цена 2700 лв.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Фотосесия в отделен ден (годежна или следсватбена) –700 лв.

Ако държите на арт кадрите, то това е момента, в който снимките ще са различни и впечатлващи, ще разполагаме с достатъчно време. Идеите ще можем да реализираме на локация, различна от тази в сватбения ден.

Допълнително осветление (фото асистент) – 300 лв. 

Работата с фото – асистент ще осигури на Вас повече възможности, защото задачата на фото – асистента е да се погрижи за осветлението, което ще предаде една по-различна и впечатляваща визия на кадрите, които впоследствие Вие ще получите. Наличието на фото – асистент ще освободи фотографа от настройване на светлини и носене на оборудване, което означава че той ще има повече време да снима и да запечата повече красиви, емоционални, неподправени и артистични моменти.

Делнични дни.

Ако сватбеното събитие, което сте организирали ще се състои в дните от понеделник до петък (работни дни) и ще бъде с продължителност поне от 3 – 4 часа, цената е 250 лв. на час.

Елегантни сватбени кутии – 200 лв.
Персонализирана дървена кутия с флаш памет, изработена от качествен дървен материал.
За повече информация, погледнете ТУК.

Слайдшоу – 200 лв.
Изработка на слайдшоу с избрани от мен кадри, като кратък разказ на Вашият сватбен ден.

Експресна селекция – 200 лв.

Експресна селекция до 50 кадъра до пет (5) работни дни след сватбения ден – 200 лв.

Експрес.

Ако желаете снимките да бъде обработени в по – кратък срок ще дължите +35% върху стойноста на избрания от Вас пакет и ще получите кадрите в срок от петнадесет (15) работни дни.

Конфиденциалност-700 лв.

В случай, че желаете пълна конфиденциалност за заснетите кадри и те не могат да бъдат публикувани от мен.СВАТБЕНИ ФОТО КНИГИ

Това са персонализирани уникални сватбени фото книги, които са майсторски отпечатани и изработени с висококачествени материали след стилистично фотографско редактиране. Може да изберете цвета и вида на коженото покритие, както и да добавите страници.
Какъв по – добър начин да показвате сватбените си снимки, за поколения напред.

1брой – 20х20см ( 30 страници ) –Цена: 300лв. Допълнителен разгъв (2 страници): 20 лв.
1брой – 25х25см ( 30 страници )– Цена: 350лв. Допълнителен разгъв (2 страници): 25 лв.
1брой – 30х30см ( 30 страници )– Цена: 400лв. Допълнителен разгъв (2 страници): 30 лв.ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Резервацията на дата става след заплащане на капаро, което е в размер на 30% от стойноста на избрания от Вас пакет. При постъпили две или повече запитвания за една и съща дата, ангажимент се поема към този, който пръв е заплатил капаро, без значение от реда на постъпване на запитванията.

   Срока за изработка и получаване на снимките е шестдесет (60) работни дни или това означава два месеца и половина (2,5 мес.)

   Приемам заявки за фото заснемане на територията на цялата страна, както и извън нея. За ангажимент извън гр. Добрич, освен пакета, който е избран,следва да ми се заплатят транспортни разходи в размер на 0,60 лв./км., както и нощувка в посоченото от Вас населено място, ако то се намира на отстояние повече от 100 км. от гр. Добрич.

   Ангажименти в чужбина – за заснемане в Европа – цените са същите, но в Евро + командировъчни на ден, а за други дестинации – по договаряне, според ангажимента.

Сключва се договор за изработка. Заплащането от Ваша страна се извършва само по банков път. Получавате фактура за извършената от мен услуга.

Ако желаете да отправите запитване за избраната от Вас дата, моля свържете се с мен през ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ