Макар и по един малко по – нетрадиционен начин, а именно чрез сватбена фотография, искам да Ви запозная с Борислав, Петя и малката Ева.
Те са едно прекрасно семейство. Толкова истински, толкова непринудени, че от всеки един техен поглед и всяко едно тяхно движение, струи нежност и любов.
Борислав и Петя избраха да кажат своето „ Да“ пред своите гости в Тюленово, в непосредствена близост до морето. Всичко, което ще видите е толкова истинско, че аз с огромно удоволствие искам да им благодаря за това, че избраха мен за техен сватбен фотограф.
Малката Ева е едно ангелче, което е плод на тяхната любов. Не пожела да ги остави дори за минути в деня, в който се състоя църковния ритуал, в Ботаническа градина – Балчик. Деня беше подбран така, че да съвпадне с рождения ден на Ева, за това тя също беше един от главните герои. Макар, че времето не беше много с нас, защото заваля дъжд, това мъниче държеше да присъства и на следсватбената фотосесия, защото не може без мама и тати, но пък как да и откажеш – нали е нейният рожден ден.
Мило семейство, за мен беше чест да съм свидетел на този Ваш празник! Като сватбен фотограф си пожелавам да имам възможността да работя с повече такива двойки като Вас!

Фотограф: Георги Георгиев
Видеозаснемане: Красимир Христов
Локация: Ресторант Тюленово
Сватбена агенция: White magic